Close

Training Centrum Oostende

​Het trainingscentrum in Oostende is operationeel sinds september 2014. Falck Safety Services Belgium beschikt over de modernste technologie om uiteenlopende veiligheidstrainingen te geven. Door gebruik te maken van herkenbare scenario’s wordt er maximaal rekening gehouden met de noden van de sector.
Het trainingsbassin met stormsimulatie, golfslag-, wind- en regengeneratoren kan volledig verduisterd worden. Met de HUET-installatie wordt getraind met helikoptercrashes op zee.


Op de brandsite kan geoefend worden met water, poeder, CO2 en blusschuim. De diverse simulatoren en oefenobjecten sluiten aan bij specifieke sectoren en certificatienormen. Ook hier zijn realistische scenario’s de vertrekbasis voor de oefeningen.


Trainingen en opleidingen voor de windenergiesector (on- en offshore) zijn niet beïnvloed door het weer en hebben indoor plaats. De werken op hoogtetoren beschikt over de meest gangbare types ladders en veiligheidssystemen in de sector.

 


De uitgekiende ligging van het trainingscentrum laat toe efficiënte en realistische oefeningen en trainingen te doen in de haven en op open zee met de verschillende reddings- en survivalboten.

 

Contact information:
Falck Safety Services Belgium bvba
Esplanadestraat 1 bus 8
8400 Oostende
Belgium
 
Tel.: +32 59 29 59 10
Email: info@be.falcksafety.com
Website:  www.falcksafety.com/be

Locatie
Zoek Reset
Falck Safety Services Belgium bvba
Esplanadestraat 1 bus 8
8400 Oostende
België

Tel:     +32 59 29 59 10


Falck Safety Services Belgium bvba | Esplanadestraat 1 bus 8 | 8400 Ostend BE | info@be.falcksafety.com | Tel: +32 (0)59 29 59 10 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser