Close

Organisatie

Falck Safety Services België bevindt zich in het havengebied van Oostende. Het trainingscentrum beschikt over een hoofdgebouw in de Esplanadestraat en een bijgebouw aan het Maritiem Plein.

 

Het hoofdgebouw beschikt over realistische trainingssimulatoren om in de juiste omstandigheden te trainen. Dit gaat van een terrein specifiek voorbrandbestrijdingsoefeningen tot de faciliteiten om - volledig - indoor sea survival trainingen te organiseren. Daarnaast biedt het trainingscentrum de unieke mogelijkheid om -volledig indoor- trainingen op hoogte te organiseren.
Het bijgebouw is gelegen aan het water, wat ons toelaat om zeer efficiënte trainingen te organiseren met snelle of conventionele reddingsboten.

 

Het trainingscentrum is zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Er bevindt zich een tramhalte op wandelafstand van het centrum.
 

​Falck Safety Services, wereldleider op het vlak van trainingen in gezondheid, veiligheid, overlevingstechnieken en crisismanagement, biedt al 30 jaar ondersteuning aan olie- en gasindustrie, de zeevaart, hernieuwbare energie, de publieke sector en de luchtvaart.


Onze ervaring biedt onze klanten innovatieve, kostenefficiënte trainingen en begeleiding aan vanuit 26 verschillende trainingscentra in 5 continenten. We zijn het eerste bedrijf dat echt draagbare oplossingen kan bieden aan zijn klanten door middel van mobiele trainingseenheden, ongeacht waar de klanten zich bevinden.

 

Ons team is samengesteld uit meer dan 1.000 hoogopgeleide, ervaren medewerkers die met toewijding zullen helpen bij het vooropstellen van adequate maatregelen om zo incidenten te voorkomen en te beheren, alsmede de waakzaamheid te verhogen. Vorig jaar mochten we meer dan 240.000 deelnemers verwelkomen tijdens onze trainingen.

 

Falck Safety Services is een dochteronderneming van Falck – een Deense multinational die zich al meer dan een eeuw toespitst op de domeinen hulpverlening en het voorkomen van ongevallen en ziekte.
Indien u meer informatie wenst over Falck, gelieve dan op onderstaande link te klikken.

 

Falck Safety Services Belgium bvba
Esplanadestraat 1 bus 8
8400 Oostende
België

Tel:     +32 59 29 59 10


Falck Safety Services Belgium bvba | Esplanadestraat 1 bus 8 | 8400 Ostend BE | info@be.falcksafety.com | Tel: +32 (0)59 29 59 10 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser